Spoeddienstregeling – 2J Tandartspraktijk – Grubbenvorst

Welkom bij 2J Tandartspraktijk

2J Tandartspraktijk is uw tandarts in Grubbenvorst voor uitstekende mondzorg. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Contactgegevens en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Naar inhoud

Spoeddienstregeling

Spoeddienst

Per 1 november 2022 zal Tandartsenpost Eindhoven de spoeddienst (avonddiensten en weekenddiensten) voor de tandartsen Horst-Sevenum-Venray waarnemen. Uit het oogpunt van veiligheid en omdat het onmogelijk werd om het dienstrooster voor deze diensten rond te krijgen, hebben we moeten besluiten om de spoeddienst over te dragen naar Tandartsenpost Eindhoven.

In geval van spoed of dringende ongemakken kunt u buiten onze openingstijden contact opnemen met de Tandartsenpost Eindhoven aan de Aalsterweg 108 te Eindhoven op het telefoonnummer 040 – 311 19 15. 

We zijn ervan overtuigd dat Tandartsenpost Eindhoven de kwaliteit en professionaliteit waar wij voor staan waarborgt. Het team bestaat uit ervaren gediplomeerde tandartsen en assistentes en ze werken samen met specialisten van Kaakchirurgie, Spoedeisende Hulp, Huisartsenpost en de (avond) Apotheek.


Dienst

In de avonduren, het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) en gedurende de vakantieperiodes kunt u contact opnemen met de Tandartsenpost Eindhoven.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
telefoonnummer 040 – 311 19 15
of ga naar www.tandartsenposteindhoven.nl

 

 

Voorbeelden van spoedgevallen

  • Acute ontstekingen met koorts
  • Uitgeslagen of afgebroken tand door een ongeval. (Bij een uitgeslagen tand is het belangrijk dat diegene binnen 1 uur na het ongeval een afspraak heeft bij de tandarts, na deze periode is het meestal niet meer mogelijk om de tand terug te plaatsen) BELANGRIJK om de tand/kies in de mond te bewaren!
  • Nabloeding na een tandheelkundige behandeling

Géén spoedgeval

  • Uitgevallen vullingen
  • Afgebroken stukje van een tand of kies
  • Losse (nood-) kronen of -bruggen

 

Mocht u nog twijfelen na het lezen van deze voorbeelden kunt u onderstaande link bezoeken:

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-de-tandartspraktijk/de-tandartspraktijk/met-spoed-naar-de-tandarts/